Sallaberger, Walther
(2012):
Home-made Bread, Municipal Mutton, Royal Wine. Social Relations during the Preparation and Consumption of Food in Religious Festivals at Late Bronze Age Emar.
In: Pollock, Susan (Hrsg.):
Between feasts and daily meals : towards an archaeology of commensal spaces. Berlin studies of the ancient world, Bd. 30. Berlin: Ed. Topoi. S. 157-177
[PDF, 157kB]
Vorschau
Externer Volltext: http://edocs.fu-berlin.de/docs/receive/FUDOCS_series_000000000367
Dokumententyp: | Buchbeitrag |
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Fakultät: | Kulturwissenschaften > Department für Kulturwissenschaften und Altertumskunde > Assyriologie und Hethitologie |
Themengebiete: | 900 Geschichte und Geografie > 930 Geschichte des Altertums (bis ca. 499), Archäologie
900 Geschichte und Geografie > 950 Geschichte Asiens |
URN: | urn:nbn:de:bvb:19-epub-41620-8 |
ISBN: | 978-3-9816751-0-8 |
Ort: | Berlin |
Sprache: | Englisch |
Dokumenten ID: | 41620 |
Datum der Veröffentlichung auf Open Access LMU: | 18. Dez. 2017, 16:43 |
Letzte Änderungen: | 04. Nov. 2020, 13:17 |