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Anzahl der Publikationen: 4

Zeitschriftenartikel

Schwingshackl, Lukas; Heseker, Helmut; Kiesswetter, Eva und Koletzko, Berthold (2022): Dietary fat and fatty foods in the prevention of non-communicable diseases: A review of the evidence. In: Trends in Food Science & Technology, Bd. 128: S. 173-184

Schwingshackl, Lukas; Heseker, Helmut; Kiesswetter, Eva und Koletzko, Berthold (2022): Reprint of: Dietary fat and fatty foods in the prevention of non-communicable diseases: A review of the evidence. In: Trends in Food Science & Technology, Bd. 130: S. 20-31

Schwingshackl, Lukas; Zähringer, Jasmin; Beyerbach, Jessica; Werner, Sarah S.; Nagavci, Blin; Heseker, Helmut; Koletzko, Berthold und Meerpohl, Joerg J. (2021): A Scoping Review of Current Guidelines on Dietary Fat and Fat Quality. In: Annals of Nutrition and Metabolism, Bd. 77, Nr. 2: S. 65-82

Schwingshackl, Lukas; Zähringer, Jasmin; Beyerbach, Jessica; Werner, Sarah W.; Heseker, Helmut; Koletzko, Berthold und Meerpohl, Joerg J. (2021): Total Dietary Fat Intake, Fat Quality, and Health Outcomes: A Scoping Review of Systematic Reviews of Prospective Studies. In: Annals of Nutrition and Metabolism, Bd. 77, Nr. 1: S. 4-15

Diese Liste wurde am Sun May 12 01:56:50 2024 CEST erstellt.