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Anzahl der Publikationen: 4

Zeitschriftenartikel

Neubig, Christina M.; Roosen, Jutta; Karg, Cornelia A. und Moser, Simone (2022): It?s safe and healthy! Increasing consumers? willingness to consume aging produce. In: Food Quality and Preference, Bd. 101, 104608

Staudigel, Matthias; Brandl, Beate; Roosen, Jutta; Kiesswetter, Eva; Siebentritt, Hanna M.; Wawro, Nina; Linseisen, Jakob; Skurk, Thomas; Volkert, Dorothee und Hauner, Hans (2022): Association of eating motives with anthropometry, body composition, and dietary intake in healthy German adults. In: Appetite, Bd. 170, 105865

Karg, Cornelia A.; Neubig, Christina M.; Roosen, Jutta und Moser, Simone (2021): Rising levels of antioxidative phyllobilins in stored agricultural produce and their impact on consumer acceptance. In: Npj Science of Food, Bd. 5, Nr. 1, 19

Brandl, Beate; Skurk, Thomas; Rennekamp, Rachel; Hannink, Anne; Kiesswetter, Eva; Freiherr, Jessica; Ihsen, Susanne; Roosen, Jutta; Klingenspor, Martin; Haller, Dirk; Krautwurst, Dietmar; Hofmann, Thomas; Linseisen, Jakob; Volkert, Dorothee und Hauner, Hans (Oktober 2020): A Phenotyping Platform to Characterize Healthy Individuals Across Four Stages of Life - The Enable Study. In: Frontiers in Nutrition, Bd. 7, 582387: S. 1-10 [PDF, 938kB]

Diese Liste wurde am Sat Apr 13 19:12:13 2024 CEST erstellt.