Anzahl der Publikationen: 1
	Zeitschriftenartikel
    Schulz, Kirsten; Brenneis, Franziska; Winterhalter, Richard; Spolders, Markus; Fromme, Hermann  ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9215-9005; Dietrich, Silvio; Wolf, Petra; Gremse, Carl; Schafft, Helmut; Pieper, Robert und Lahrssen-Wiederholt, Monika
  
(2021):
		Marination increases the bioavailability of lead in game meat shot with lead ammunition.
	
	 In: Journal of Nutritional Science, Bd. 10, e24
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9215-9005; Dietrich, Silvio; Wolf, Petra; Gremse, Carl; Schafft, Helmut; Pieper, Robert und Lahrssen-Wiederholt, Monika
  
(2021):
		Marination increases the bioavailability of lead in game meat shot with lead ammunition.
	
	 In: Journal of Nutritional Science, Bd. 10, e24
      
        
      
 
		Diese Liste wurde am 
				Sun Oct 26 02:18:00 2025 CET
			 erstellt.