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Zeitschriftenartikel

Freihold, D.; Bartels, T.; Bergmann, S.; Berk, J.; Deerberg, F.; Dressel, A.; Erhard, M. H.; Ermakow, O.; Huchler, M.; Spindler, B.; Thieme, S.; Krautwald-Junghanns, M-E und Hafez, H. M. (2021): Investigation of the occurrence of pathological carcass alterations at the processing plant in meat turkeys reared in organic production systems in Germany. In: Journal of Applied Poultry Research, Bd. 30, Nr. 2, 100145

Louton, H.; Piller, A.; Bergmann, S.; Erhard, M.; Stracke, J.; Spindler, B.; Kemper, N.; Schmidt, P.; Schade, B.; Boehm, B.; Kappe, E.; Bachmeier, J. und Schwarzer, A. (2020): Histologically validated scoring system for the assessment of hock burn in broilers. In: Avian Pathology, Bd. 49, Nr. 3: S. 230-242

Piller, A.; Bergmann, S.; Schwarzer, A.; Erhard, M.; Stracke, J.; Spindler, B.; Kemper, N.; Schmidt, P.; Bachmeier, J.; Schade, B.; Boehm, B.; Kappe, E. und Louton, H. (2020): Validation of histological and visual scoring systems for foot-pad dermatitis in broiler chickens. In: Animal Welfare, Bd. 29, Nr. 2: S. 185-196

Freihold, D.; Bartels, T.; Bergmann, S.; Berk, J.; Deerberg, F.; Dressel, A.; Erhard, M. H.; Ermakow, O.; Huchler, M.; Krautwald-Junghanns, M. -E.; Spindler, B.; Thieme, S. und Hafez, H. M. (2019): Investigation of the prevalence and severity of foot pad dermatitis at the slaughterhouse in fattening turkeys reared in organic production systems in Germany. In: Poultry Science, Bd. 98, Nr. 4: S. 1559-1567

Diese Liste wurde am Sat May 18 23:28:11 2024 CEST erstellt.