Anzahl der Publikationen: 4
	Zeitschriftenartikel
    Freihold, D.; Bartels, T.; Bergmann, S.; Berk, J.; Deerberg, F.; Dressel, A.; Erhard, M. H.; Ermakow, O.; Huchler, M.; Spindler, B.; Thieme, S.; Krautwald-Junghanns, M-E und Hafez, H. M.
  
(2021):
		Investigation of the occurrence of pathological carcass alterations at the processing plant in meat turkeys reared in organic production systems in Germany.
	
	 In: Journal of Applied Poultry Research, Bd. 30, Nr.  2, 100145
      
        
      
 
    Louton, H.; Piller, A.; Bergmann, S.; Erhard, M.; Stracke, J.; Spindler, B.; Kemper, N.; Schmidt, P.; Schade, B.; Boehm, B.; Kappe, E.; Bachmeier, J. und Schwarzer, A.
  
(2020):
		Histologically validated scoring system for the assessment of hock burn in broilers.
	
	 In: Avian Pathology, Bd. 49, Nr.  3: S. 230-242
	
      
        
      
 
    Piller, A.; Bergmann, S.; Schwarzer, A.; Erhard, M.; Stracke, J.; Spindler, B.; Kemper, N.; Schmidt, P.; Bachmeier, J.; Schade, B.; Boehm, B.; Kappe, E. und Louton, H.
  
(2020):
		Validation of histological and visual scoring systems for foot-pad dermatitis in broiler chickens.
	
	 In: Animal Welfare, Bd. 29, Nr.  2: S. 185-196
	
      
        
      
 
    Freihold, D.; Bartels, T.; Bergmann, S.; Berk, J.; Deerberg, F.; Dressel, A.; Erhard, M. H.; Ermakow, O.; Huchler, M.; Krautwald-Junghanns, M. -E.; Spindler, B.; Thieme, S. und Hafez, H. M.
  
(2019):
		Investigation of the prevalence and severity of foot pad dermatitis at the slaughterhouse in fattening turkeys reared in organic production systems in Germany.
	
	 In: Poultry Science, Bd. 98, Nr.  4: S. 1559-1567
	
      
        
      
 
		Diese Liste wurde am 
				Sun Oct 26 00:17:13 2025 CEST
			 erstellt.