Logo Logo
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppiert nach: Dokumententyp | Veröffentlichungsdatum
Anzahl der Publikationen: 3

Zeitschriftenartikel

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Bergeland, T.; Leontjevas, R.; Zeegers, M. P.; Kirschner, P. A. und Groot, R. H. M. de (2020): Effect of one year krill oil supplementation on depressive symptoms and self-esteem of Dutch adolescents: A randomized controlled trial. In: Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, Bd. 163, 102208

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Bergeland, T.; Leontjevas, R.; Zeegers, M. P.; Kirschner, P. A. und Groot, R. H. M. de (2019): Exploring the association between whole blood Omega-3 Index, DHA, EPA, DHA, AA and n-6 DPA, and depression and self-esteem in adolescents of lower general secondary education. In: European Journal of Nutrition, Bd. 58, Nr. 4: S. 1429-1439

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Berge, K.; Kirschner, P. A. und de Groot, R. H. M. (2016): A protocol for a randomised controlled trial investigating the effect of increasing Omega-3 index with krill oil supplementation on learning, cognition, behaviour and visual processing in typically developing adolescents. In: BMJ Open, Bd. 6, Nr. 7, e011790 [PDF, 977kB]

Diese Liste wurde am Sat Dec 21 22:14:37 2024 CET erstellt.