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Gruppiert nach: Dokumententyp | Veröffentlichungsdatum
Springe zu: 2021 | 2020
Anzahl der Publikationen: 3

2021

Schwingshackl, Lukas; Zähringer, Jasmin; Beyerbach, Jessica; Werner, Sarah S.; Nagavci, Blin; Heseker, Helmut; Koletzko, Berthold und Meerpohl, Joerg J. (2021): A Scoping Review of Current Guidelines on Dietary Fat and Fat Quality. In: Annals of Nutrition and Metabolism, Bd. 77, Nr. 2: S. 65-82

Schwingshackl, Lukas; Zähringer, Jasmin; Beyerbach, Jessica; Werner, Sarah W.; Heseker, Helmut; Koletzko, Berthold und Meerpohl, Joerg J. (2021): Total Dietary Fat Intake, Fat Quality, and Health Outcomes: A Scoping Review of Systematic Reviews of Prospective Studies. In: Annals of Nutrition and Metabolism, Bd. 77, Nr. 1: S. 4-15

2020

Zähringer, Jasmin; Schwingshackl, Lukas; Movsisyan, Ani; Stratil, Jan M.; Capacci, Sara; Steinacker, Jürgen M.; Forberger, Sarah; Ahrens, Wolfgang; Küllenberg de Gaudry, Daniela; Schünemann, Holger J. und Meerpohl, Joerg J. (2020): Use of the GRADE approach in health policymaking and evaluation: a scoping review of nutrition and physical activity policies. In: Implementation science: IS 15:37 [PDF, 730kB]

Diese Liste wurde am Sat Apr 20 19:57:41 2024 CEST erstellt.