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Anzahl der Publikationen: 4

Zeitschriftenartikel

Schoder, Dagmar; Guldimann, Claudia und Martlbauer, Erwin (2022): Asymptomatic Carriage of Listeria monocytogenes by Animals and Humans and Its Impact on the Food Chain. In: Foods, Bd. 11, Nr. 21, 3472

Ferri, Maurizio; Blagojevic, Bojan; Maurer, Patric; Hengl, Brigita; Guldimann, Claudia; Mojsova, Sandra; Sakaridis, Ioannis; Antunovic, Boris; Gomes-Neves, Eduarda; Zdolec, Nevijo; Vieira-Pinto, Madalena und Johler, Sophia (2022): Risk based meat safety assurance system - An introduction to key concepts for future training of official veterinarians. In: Food Control, Bd. 146, 109552

Johler, Sophia und Guldimann, Claudia (2021): An Introduction to Current Trends in Meat Microbiology and Hygiene. In: Current Clinical Microbiology Reports [PDF, 592kB]

Antunovic, Boris; Blagojevic, Bojan; Johler, Sophia; Guldimann, Claudia; Vieira-Pinto, Madalena; Vagsholm, Ivar; Meemken, Diana; Alvseike, Ole; Georgiev, Milen und Alban, Lis (2021): Challenges and opportunities in the implementation of new meat inspection systems in Europe. In: Trends in Food Science & Technology, Bd. 116: S. 460-467

Diese Liste wurde am Sat May 11 21:05:34 2024 CEST erstellt.