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Anzahl der Publikationen: 3

Zeitschriftenartikel

Schacky, Clemens von und Harris, William S. (2018): Why docosapentaenoic acid is not included in the Omega-3 Index. In: Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, Bd. 135: S. 18-21

Thuppal, Sowmyanarayanan V.; Schacky, Clemens von; Harris, William S.; Sherif, Katherine D.; Denby, Nigel; Steinbaum, Suzanne R.; Haycock, Bryan und Bailey, Regan L. (2017): Discrepancy between Knowledge and Perceptions of Dietary Omega-3 Fatty Acid Intake Compared with the Omega-3 Index. In: Nutrients, Bd. 9, Nr. 9, 930 [PDF, 691kB]

Rice, Harry B.; Bernasconi, Aldo; Maki, Kevin C.; Harris, William S.; Schacky, Clemens von und Calder, Philip C. (2016): Conducting omega-3 clinical trials with cardiovascular outcomes: Proceedings of a workshop held at ISSFAL 2014. In: Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, Bd. 107: S. 30-42

Diese Liste wurde am Sat Apr 20 21:10:42 2024 CEST erstellt.