Logo Logo
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppiert nach: Dokumententyp | Veröffentlichungsdatum
Springe zu: 2022 | 2021
Anzahl der Publikationen: 4

2022

Dorn-In, Samart; Mang, Sirkka und Schwaiger, Karin (2022): A simple method for the isolation of cold-tolerant Clostridium spp. from meat samples. In: International Journal of Food Microbiology, Bd. 378, 109836

2021

Bahlinger, Eunike; Dorn-In, Samart; Beindorf, Philipp-Michael; Mang, Sirkka; Kaltner, Florian; Gottschalk, Christoph; Gareis, Manfred und Schwaiger, Karin (2021): Development of two specific multiplex qPCRs to determine amounts of Pseudomonas, Enterobacteriaceae, Brochothrix thermosphacta and Staphylococcus in meat and heat-treated meat products. In: International Journal of Food Microbiology, Bd. 337, 108932

Dorn-In, Samart; Mang, Sirkka und Schwaiger, Karin (2021): Unknown cold-tolerant Clostridium spp.: Characteristics and potential to cause meat spoilage. In: Food Microbiology, Bd. 102, 103916

Mang, Sirkka; Schwaiger, Karin; Lindner, Richard; Gareis, Manfred und Dorn-In, Samart (2021): High incidence of cold-tolerant Clostridium frigoriphilum and C. algidicarnis in vacuum-packed beef on retail sale in Germany. In: International Journal of Food Microbiology, Bd. 340, 109053

Diese Liste wurde am Sat Dec 21 18:41:03 2024 CET erstellt.