Logo Logo
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppiert nach: Dokumententyp | Veröffentlichungsdatum
Anzahl der Publikationen: 6

Zeitschriftenartikel

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Bergeland, T.; Leontjevas, R.; Zeegers, M. P.; Kirschner, P. A. und Groot, R. H. M. de (2020): Effect of one year krill oil supplementation on depressive symptoms and self-esteem of Dutch adolescents: A randomized controlled trial. In: Prostaglandins Leukotrienes and Essential Fatty Acids, Bd. 163, 102208

Schacky, C. von (2019): Verwirrung um die Wirkung von Omega-3-Fettsäuren. Betrachtung von Studiendaten unter Berücksichtigung des Omega-3-Index. In: Internist, Bd. 60, Nr. 12: S. 1319-1326

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Bergeland, T.; Leontjevas, R.; Zeegers, M. P.; Kirschner, P. A. und Groot, R. H. M. de (2019): Exploring the association between whole blood Omega-3 Index, DHA, EPA, DHA, AA and n-6 DPA, and depression and self-esteem in adolescents of lower general secondary education. In: European Journal of Nutrition, Bd. 58, Nr. 4: S. 1429-1439

Reiner, M. F.; Stivala, S.; Limacher, A.; Bonetti, N. R.; Méan, M.; Egloff, M.; Rodondi, N.; Aujesky, D.; Schacky, C. von; Lüscher, T. F.; Camici, G. G. und Beer, J. H. (2017): Omega-3 fatty acids predict recurrent venous thromboembolism or total mortality in elderly patients with acute venous thromboembolism. In: Journal of thrombosis and Haemostasis, Bd. 15, Nr. 1: S. 47-56

Wurff, I. S. M. van der; Schacky, C. von; Berge, K.; Kirschner, P. A. und de Groot, R. H. M. (2016): A protocol for a randomised controlled trial investigating the effect of increasing Omega-3 index with krill oil supplementation on learning, cognition, behaviour and visual processing in typically developing adolescents. In: BMJ Open, Bd. 6, Nr. 7, e011790 [PDF, 977kB]

Lupton, J. R.; Blumberg, J. B.; L'Abbe, M.; LeDoux, M.; Rice, H. B.; Schacky, C. von; Yaktine, A. und Griffiths, J. C. (2016): Nutrient reference value: non-communicable disease endpoints - a conference report. In: European Journal of Nutrition, Bd. 55: S1-S10

Diese Liste wurde am Sat Dec 21 21:06:46 2024 CET erstellt.