Anzahl der Publikationen: 18
	Zeitschriftenartikel
    Biggel, M.; Johler, S.; Roloff, T.; Tschudin-Sutter, S.; Bassetti, S.; Siegemund, M.; Egli, A.; Stephan, R. und Seth-Smith, H.M.B.
  
(2023):
		PorinPredict: In Silico Identification of OprD Loss from WGS Data for Improved Genotype-Phenotype Predictions of P. aeruginosa Carbapenem Resistance.
	
	 In: Microbiology Spectrum, Bd. 11, Nr.  2, e03588-22
      
        
          
             [PDF, 1MB]
          
        
      
 
    Csadek, I.; Wagner, M.; Lingnau, D.; Alter, T.; Herrfurth, D.; Meemken, D.; Oswaldi, V.; Isbrandf, R.; Langkabel, N.; Kehrenberg, C.; Stephan, R.; Morach, M.; Johler, S.; Zens, W.; Braun, A. S.; Maertlbauer, E.; Sperner, B.; Koethe, M.; Sudhaus-Joern, N.; Krischek, C.; Ploetz, M.; Mitterer-Istyagin, H.; Birka, S.; Saffaf, J.; Albert, T. und Braun, P. G.
  
(2022):
		Quo vadis: Lehre innerhalb der SARS-CoV-2-Pandemie – Die Umstellung der Lehre der lebensmittelhygienischen Fächer an den veterinärmedizinischen Universitäten und Fakultäten des deutschsprachigen Raums.
	
	 In: Journal of Food Safety and Food Quality, Bd. 73, Nr.  2: S. 48-57
	
      
        
      
 
    Susilo, Y.B.; Sihto, H.-M.; R?dström, P.; Stephan, R.; Johler, S.  ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651 und Schelin, J.
  
(2017):
		Reduced enterotoxin D formation on boiled ham in staphylococcus aureus Δagr mutant.
	
	 In: Toxins, Bd. 9, Nr.  9, 263
      
        
          
             [PDF, 812kB]
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651 und Schelin, J.
  
(2017):
		Reduced enterotoxin D formation on boiled ham in staphylococcus aureus Δagr mutant.
	
	 In: Toxins, Bd. 9, Nr.  9, 263
      
        
          
             [PDF, 812kB]
          
        
      
 
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				Sat Oct 25 23:49:50 2025 CEST
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