Logo Logo
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppiert nach: Veröffentlichungsdatum | Autoren | Dokumententyp | Sprache | Band
Anzahl der Publikationen auf dieser Ebene: 8

Zeitschriftenartikel

Beindorf, Philipp-Michael ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0003-0149-7998; Horlbog, Jule Anna; Esteban Cuesta, Irene; Guldimann, Claudia und Şah, Irmak (2024): Listeria monocytogenes uses de novo purine synthesis to enhance fitness in Lyoner-type sausage. In: Food Control, Bd. 161, 110393 [PDF, 2MB]

Corbeil, Joanna; Bucher, Michael; Messelhäußer, Ute; Reese, Sven ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-4605-9791; Drees, Nathalie und Gareis, Manfred (Dezember 2018): Hygienic quality of porcine slaughter by-products. In: Fleischwirtschaft, Nr. 12: S. 97-102

Esteban-Cuesta, Irene; Labrador, Mirian; Hunt, Katharina; Reese, Sven ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-4605-9791; Fischer, Jennie; Schwaiger, Karin und Gareis, Manfred (21. Juli 2021): Phenotypic and Genetic Comparison of a Plant‐Internalized and an Animal‐Isolated Salmonella Choleraesuis Strain. In: microorganism, Bd. 9, Nr. 1554: S. 1-13 [PDF, 13MB]

Etter, D.; Rupp, A.; Prange, A. und Drissner, D. (2018): Inactivation of mould spores in a model system and on raisins by low-energy electron beam. In: Food Control, Bd. 92: S. 357-361 [PDF, 482kB]

Gareis, Manfred; Oberländer, Sabine; Zippliesl, Johanna; Reese, Sven ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-4605-9791; Schade, Benjamin; Böhm, Brigitte und Schwaiger, Karin (2016): Prävalenz von Hilfsschleimbeuteln (Bursae auxiliares) und Klauenverletzungen bei Mastschweinen zum Schlachtzeitpunkt – Ergebnisse einer Studie an vier Schlachthöfen. In: Berliner und Münchener Tierärztliche Wochenschrift, Bd. 129, Nr. 9-10: S. 428-436 [PDF, 3MB]

Kaltner, Florian; Kukula, Verena und Gottschalk, Christoph (2020): Screening of food supplements for toxic pyrrolizidine alkaloids. In: Journal of Consumer Protection and Food Safety, Bd. 15: S. 237-243 [PDF, 723kB]

Kindle, Patrick; Stephan, Roger; Etter, Danai ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-6623-4091 und Johler, Sophia ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651 (2019): Population structure and toxin gene profiles of Bacillus cereus sensu lato isolated from flour products. In: FEMS Microbiology Letters, Bd. 366, Nr. 20, fnz240

Morach, Marina; Käppeli, Nadine; Hochreutener, Mirjam; Johler, Sophia; Julmi, Jérôme; Stephan, Roger und Etter, Danai ORCID logoORCID: https://orcid.org/0000-0002-6623-4091 (September 2019): Microarray based genetic profiling of Staphylococcus aureus isolated from abattoir byproducts of pork origin.
In: PLOS ONE 14(9), e0222036 [PDF, 875kB]

Diese Liste wurde am Tue Dec 17 18:17:33 2024 CET erstellt.