Anzahl der Publikationen: 31
Zeitschriftenartikel
Ehling-Schulz, M.; Filter, M.; Zinsstag, J.; Koutsoumanis, K.; Ellouze, M.; Teichmann, J.; Hilbeck, A.; Tonolla, M.; Etter, D.; Stärk, K.; Wiedmann, M. und Johler, S.
(2024):
Risk negotiation: a framework for One Health risk analysis.
In: Bulletin of the World Health Organization, Bd. 102, Nr. 6: S. 453-456
Gomes-Neves, E.; Cardoso, M.F.; Lazou, T.; Hengl, B.; Bonardi, S.; Blagojevic, B.; Guldiman, C. und Johler, S.
(2023):
Official veterinarians in Europe. Questionnaire-based insights into demographics, work and training.
In: Food Control, Bd. 153, 109947
[PDF, 561kB]
Biggel, M.; Johler, S.; Roloff, T.; Tschudin-Sutter, S.; Bassetti, S.; Siegemund, M.; Egli, A.; Stephan, R. und Seth-Smith, H.M.B.
(2023):
PorinPredict: In Silico Identification of OprD Loss from WGS Data for Improved Genotype-Phenotype Predictions of P. aeruginosa Carbapenem Resistance.
In: Microbiology Spectrum, Bd. 11, Nr. 2, e03588-22
[PDF, 1MB]
Csadek, I.; Wagner, M.; Lingnau, D.; Alter, T.; Herrfurth, D.; Meemken, D.; Oswaldi, V.; Isbrandf, R.; Langkabel, N.; Kehrenberg, C.; Stephan, R.; Morach, M.; Johler, S.; Zens, W.; Braun, A. S.; Maertlbauer, E.; Sperner, B.; Koethe, M.; Sudhaus-Joern, N.; Krischek, C.; Ploetz, M.; Mitterer-Istyagin, H.; Birka, S.; Saffaf, J.; Albert, T. und Braun, P. G.
(2022):
Quo vadis: Lehre innerhalb der SARS-CoV-2-Pandemie – Die Umstellung der Lehre der lebensmittelhygienischen Fächer an den veterinärmedizinischen Universitäten und Fakultäten des deutschsprachigen Raums.
In: Journal of Food Safety and Food Quality, Bd. 73, Nr. 2: S. 48-57
Hoke, N.; Rott, A.; Johler, S.; Reul, A.; Beck, A.; Guenther, A.; Hochleitner, R.; Kaliwoda, M. und Harbeck, M.
(2019):
How bone degradation, age, and collagen extraction methods affect stable isotope analysis.
In: Archaeological and Anthropological Sciences, Bd. 11, Nr. 7: S. 3357-3374
Susilo, Y.B.; Sihto, H.-M.; R?dström, P.; Stephan, R.; Johler, S. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651 und Schelin, J.
(2017):
Reduced enterotoxin D formation on boiled ham in staphylococcus aureus Δagr mutant.
In: Toxins, Bd. 9, Nr. 9, 263
[PDF, 812kB]
Jans, C.; Merz, A.; Johler, S. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651; Younan, M.; Tanner, S.A.; Kaindi, D.W.M.; Wangoh, J.; Bonfoh, B.; Meile, L. und Tasara, T.
(2017):
East and West African milk products are reservoirs for human and livestock-associated Staphylococcus aureus.
In: Food Microbiology, Bd. 65: S. 64-73
Zarfel, G.; Krziwanek, K.; Johler, S. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651; Hoenigl, M.; Leitner, E.; Kittinger, C.; Masoud, L.; Feierl, G. und Grisold, A.J.
(2013):
Virulence and antimicrobial resistance genes in human MRSA ST398 isolates in Austria.
In: Epidemiology and Infection, Bd. 141, Nr. 4: S. 888-892
Zargel, G.; Krziwanek, K.; Johler, S. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4299-5651; Hoenigl, M.; Leitner, E.; Kittinger, C.; Masold, L.; Feierl, G. und Grisold, A. J.
(2013):
Virulence and antimicrobial resistance genes in human MRSA ST398 isolates in Austria.
In: Epidemiology and Infection, Bd. 141, Nr. 4: S. 888-892
Paper
Diese Liste wurde am
Sat Jan 4 20:25:35 2025 CET
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